Yritys

Toimialamme

Kiinteistöhuolto Esa Hernesniemi Oy on lappajärveläinen vuonna 1991 perustettu pitkänlinjan yritys. Toimialoihimme kuuluvat pihanrakennus, maarakennus, koneurakointi sekä kiinteistöhuolto 24/7 päivystyspalvelulla. Teemme myös piha- ja istutussuunnitelmia. Toimitamme erilaisia kiviaineksia, kuorikatetta sekä seulottua ruokamultaa. Pääasiallinen toimintaympäristömme on n. 100 km säteellä Lappajärveltä.

Ammattitaitoinen henkilöstö

Yrityksemme palveluksessa on kahdeksan työntekijää ja lisäksi kesäaikana yrityksemme työllistää 1-3 nuorta osaajaa. Kehitämme henkilökunnan osaamista säännöllisesti. Ammattitaitoinen henkilökuntamme takaa sinulle asiantuntevan ja luotettavan palvelun. 

Toimintaperiaatteemme

Toimintavarmuuden ja ekologisuuden varmistamiseksi uusimme konekantaamme säännöllisesti. 

Innovatiivinen yrityksemme kehittää jatkuvasti toimintaansa toimintaympäristön mukaan. Haluamme olla ajan hermolla palvellen asiakasta parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi. Toimintamme yhtenä lähtökohtana on palvella asiakasta mahdollisimman kattavasti aina suunnittelusta toteutukseen saakka. Me Kiinteistöhuollossa toteutamme niin isot kuin pienetkin urakat, asiakkaan parhaaksi, ympäristöä kunnioittavalla tavalla.

Ota rohkeasti yhteyttä oman projektisi tiimoilta, ja pyydä tarjous jo tänään.

Soita 0400-644 275 tai laita sähköpostia info[at]pihanrakennus.fi.

Voit myös jättää tarjouspyynnön, niin otamme sinuun yhteyttä.